maandag, juni 17, 2024

Achtervolging vanuit Krimpen aan den IJssel eindigt op A2 bij Amsterdam

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – Een lange achtervolging vanuit Krimpen aan den IJssel is vrijdagavond op de A2 bij Amsterdam tot een einde gekomen. Agenten gingen op zoek naar de auto na een melding van een vuurwapen. 

De politie kwam de auto op de C.G Roosweg in Krimpen aan den IJssel tegen en wilde de auto staande houden. De bestuurder had daar geen zin in en ging er op hoge snelheid vandoor. Wat volgde was een achtervolging van 80 kilometer waarbij flinke snelheden werden bereikt.

Onderweg werden door de inzittenden allerlei goederen uit de auto gegooid. De politie heeft diverse spullen weer teruggevonden. Wat dat precies is geweest wordt momenteel nog door de politie onderzocht.

Op de A2 ter hoogte van het knooppunt Amstel kon de auto worden gestopt. De twee inzittenden volgden de instructies van de agenten niet op waarop er een politiehond werd ingezet. Die beet één van de verdachten, ambulancepersoneel is ingezet om de verwonding te behandelen.

Na onderzoek werd er in de auto geen vuurwapen aangetroffen. Het is nog onbekend waarom ze ervandoor gingen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen