maandag, juni 17, 2024

Vanaf heden vaste tijden voor wisselstrook Algerabrug

- Advertisement -

Vanaf vandaag zal de wisselstrook op de Algerabrug volgens vaste tijden gebruikt worden. Dit laat de gemeente van Krimpen aan den IJssel weten.

Over de Algerabrug gaan drie rijstroken voor gemotoriseerd verkeer. Eén daarvan is een wisselstrook. Die wisselt van richting om de doorstroom tussen Capelle en Krimpen aan den IJssel te bevorderen.

Vanaf heden wisselt de rijstrook op vaste tijden. De momenten dat de rijstrook van rijrichting wisselt, is daarmee gelijk getrokken. Zo zijn weggebruikers beter op de hoogte.

Tussen 20.00 en 13.50 uur zal de wisselstrook open zijn naar Capelle aan den IJssel. Tussen 14.00 en 19.50 uur zal de wisselstrook naar Krimpen aan den IJssel geopend zijn.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Tussen 20.00 en 13.50 uur de volgende dag zal de wisselstrook open zijn in de richting van Capelle aan den IJssel. Tussen 14.00 en 19.50 uur zal de wisselstrook naar Krimpen aan den IJssel geopend zijn.

    Had dit niet iets duidelijker geweest, de tijden zijn vrij logisch gezien de verplaatsingen over deze strook in de ochtend en namiddag, maar chronologisch gezien wel een beetje vreemd geformuleerd.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen