dinsdag, juni 18, 2024

Buslijn 97 en 98 rijden minder vaak vanwege personeelstekort

- Advertisement -

Maak je regelmatig gebruik van de bus van en naar Krimpen aan den IJssel hou dan rekening mee met een aangepaste dienstregeling. De RET kampt net als veel andere bedrijven met een personeelstekort waardoor niet alle ritten meer verreden kunnen worden.

Buslijn 97 en 98 rijden nog maar vijf in plaats van zes keer tijdens de spitsuren. Buiten de spitsuren wordt dit drie keer in plaats van vier keer. Buslijn 97 en 98 rijden uitsluitend van en naar de Capelsebrug.

De RET geeft aan dat het vooral komt door ziekteverzuim en beperkte instroom van nieuw personeel. Ook de introductie van nieuwe pensioenregelingen spelen een rol. Wanneer de dienstregeling weer als vanouds kan worden hervat is niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen