dinsdag, juni 25, 2024

Brand bij Picnic in Rotterdam: online supermarkt probeert zoveel mogelijk boodschappen bij klanten te leveren

Picnic heeft zondag de hele dag geen boodschappen geleverd in de regio. Zondagochtend woedde er een brand in een bezorgpunt van de online supermarkt in Rotterdam-Prins Alexander. De komende dagen wordt er geprobeerd om vanuit andere locaties boodschappen bij klanten te bezorgen maar kan dat niet garanderen.

Een medewerker zag vanochtend het pand vol rook staan. De brand zelf was al geblust door de sprinklerinstallatie. Het vuur ontstond na een kortsluiting, vermoedelijk in een van de bezorgwagens. Er stonden op het moment van de brand zo’n tien wagentjes binnen. 

Voorlopig kan Picnic geen gebruik maken van het bezorgpunt aan de Vlambloem, dat bevestigt een woordvoerder van het bedrijf maandag aan Capelle Vandaag. De woordvoerder laat ook weten dat het bedrijf nu op zoek is naar een tijdelijke vervanging van de afgebrande bezorghub.

Geen garantie voor bezorging

Het gebouw aan de Vlambloem is een van de bezorgpunten van het bedrijf. Vanuit de distributiecentra van de supermarkt worden de boodschappen naar die punten gebracht, om vanaf daar weer aan klanten te worden bezorgd. 

Doordat er in het pand sprake is van veel roet- en waterschade, is het nog maar de vraag wanneer Picnic weer gebruik kan maken van het gebouw. De komende dagen moeten de boodschappen vanuit andere punten naar klanten worden gebracht. 

“Picnic probeert zoveel mogelijk de klanten vanuit andere vestigingen te beleveren. De komende dagen zullen helaas een aantal klanten nog hinder ondervinden door niet te kunnen bestellen”, aldus de woordvoerder van het bedrijf. 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen