dinsdag, juni 25, 2024

Abram van Rijckevorselweg vanaf 15 augustus dicht voor werkzaamheden

Van 15 tot en met 24 augustus zal de Abram van Rijckevorselweg tussen de Rivierweg en de Couwehoekseweg worden afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Verkeer zal worden omgeleid.

Dagelijks razen 22.000 motorvoertuigen over de Abram van Rijckevorselweg. Inmiddels is het asfalt tussen de Rivierweg en Couwenhoekseweg druk aan vervangen toe. Bijkomend is dat het nieuwe asfalt geluiddempend zal zijn.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om zoveel mogelijk de A20 te nemen. Verkeer binnendoor zal worden omgeleid.

Vanuit Rotterdam wordt verkeer bij het Capelseplein via de Prins Alexanderlaan naar de Hoofdweg, richting Nieuwerkerk aan den IJssel geleid.

Vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel worden weggebruikers via de Hoofdweg naar de Prins Alexanderlaan, tot de rotonde Capelseplein en vervolgens naar Rotterdam of Krimpen aan den IJssel geleid.

Bestemmingsverkeer wordt op de kruisingen van de Rivierweg en Couwenhoekseweg omgeleid.

Beschadigde boom

Verder zal de gemeente ook een boom verwijderen bij de kruising Kanaalweg en Abram van Rijckevorselweg. Deze raakte ernstig beschadigd toen een brandweervoertuig op 29 juli kantelde en de boom raakte. De boom is niet meer te redden. Het hout zal niet worden verbrand, maar wordt hergebruikt.

Het verwijderen van de boom zal gebeuren op woensdagavond 10 augustus. Hierdoor wordt het verkeer mogelijk tijdelijk stilgezet.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen