zaterdag, juni 15, 2024

Capelseplein weer vrijgegeven na verkeersongeval

- Advertisement -

Het Capelseplein is grotendeels afgesloten geweest in verband met een eerder ongeval. Daarbij is een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het Capelseplein is inmiddels weer vrijgegeven.

De motorrijder kwam rond twee uur ’s middags ernstig ten val. Een woordvoerster van de politie geeft aan dat het slachtoffer er ernstig aan toe is en met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval landde een traumahelikopter naast het plein.

Verder laat de woordvoerster weten dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar de toedracht. Zo is het niet duidelijk of het letsel enkel het gevolg is van de valpartij of dat de motorrijder ten val is gekomen door een onwelwording. Er waren geen andere weggebruikers betrokken.

Capelseplein weer vrijgegeven

Het Capelseplein was grotendeels afgesloten gedurende het incident en het daaropvolgende onderzoek. Vanuit Krimpen kon de Algerabrug niet worden overgestoken naar Capelle en er waren veel files in de omgeving. Inmiddels is het Capelseplein weer vrijgegeven.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

1 REACTIE

  1. Ik was met mijn motor een van de eersten die weer normaal het plein over konden steken.
    Een agent van politie kwam de voorste in de rij even van informatie voorzien dat het plein spoedig weer vrij
    gegeven zou worden, met een handgebaar maakte hij later duidelijk weer op de verkeerslichten te letten.
    Helaas was dat niet bij iedereen opgevallen het verkeer van links begon ook te rijden toen wij groen kregen,
    dat kan nooit de bedoeling zijn geweest, nog een geluk dat er voor ons haaientanden op het wegdek stonden, dus links door rood gaat voor. Een beetje slordige situatie, had iets beter afgehandeld kunnen worden. Maar de meeste aandacht gaat toch uit naar de onfortuinlijke motorrijder, ik hoop dat hij er goed doorheen komt en weer spoedig op de fiets kan stappen.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen