zaterdag, juni 22, 2024

Dode na ongeluk op Hoofdweg in Capelle aan den IJssel

Bij een ongeluk op de Hoofdweg is zaterdagmiddag een 34-jarige man uit Capelle aan den IJssel om het leven gekomen. Een 18-jarige man uit Vlaardingen is aangehouden als verdachte. Het ongeluk gebeurde op de grens met Nieuwerkerk aan den IJssel, op de kruising met de Burgemeester Schalijlaan.

De automobilist die het ongeluk veroorzaakt zou hebben kwam vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel en reed in de richting van Rotterdam. De automobilist zou het rode stoplicht hebben genegeerd en heeft vervolgens de automobilist frontaal aangereden. De auto van het slachtoffer is vermoedelijk gedraaid en tegen een lichtmast gekomen, de bestuurder van deze auto overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Meer op Capelle Vandaag.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen