dinsdag, juni 25, 2024

Gemeente op tour langs alle wijken voor ideeën over buitenruimte

Deze week is de gemeente gestart met Wijktours om met bewoners te praten over de buitenruimte. Capellenaren kunnen zelf ideeën aandragen om Capelle groener, duurzamer, veiliger, functioneler en gezonder te maken.

Als eerste ging de Wijktour langs het ‘s-Gravenland. Capellenaren kunnen onder het genot van een lekker bakje koffie in gesprek met de ambtenaren. Kinderen kunnen ook hun creativiteit kwijt op een knutseltafel en er zijn digitale plattegronden waarop wensen kunnen worden aangegeven. Ook krijgt iedereen die langskomt een plantje mee naar huis.

Ook wethouder Marc Wilson (buitenruimte) was afgelopen woensdag aanwezig: “Capelle groeit en bloeit. Daar hoort een fijne buitenruimte bij waar het prettig is om in te verblijven. Door deze Wijktour krijgen alle Capellenaren de kans om ideeën aan te dragen, wensen uit te spreken en kennis te delen. Zo krijgen we een omgeving die past bij hoe we met elkaar willen leven, wonen en werken.”

Praat ook mee!

De Wijktour gaat langs alle wijken in Capelle. Vooraf wordt de locatie en het tijdstip bekend gemaakt via capellebouwtaandestad.nl/hartvoorbuitenruimte en de social media-kanalen van de gemeente. Het is ook mogelijk online je wensen of ideeën door te geven. Dat kan via een reactie op de website of met de ‘Maptionaire’, een middel waarmee je ideeën direct op de digitale kaart kunt zetten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen