zondag, juli 14, 2024

Loeve en Hakkesteegt ontvangen Krimpense Maan

Woensdag 15 juni reikte wethouder Anthon Timm de Krimpense Maan uit aan de heren Loeve en Hakkesteegt. De mannen ontvingen een Krimpense Maan bij de 200e lezing namens de Historische Kring Krimpen.

Beide heren geven al sinds 2010 lezingen voor alle Krimpenaren. Zij zetten zich dus al twaalf jaar actief in om de Krimpense historie levend te houden. Met mooie dia’s en foto’s hebben zij al duizenden Krimpenaren een mooie avond bezorgd.

Als oud-bestuursleden leveren beide heren ook veel andere bijdragen voor ‘historisch Krimpen’. Ook zijn zij nu nog enorm betrokken. Zo geven zij rondleidingen, tonen foto’s en vertellen verhalen op verzoek.

Onderscheiding

De Krimpense Maan is een gemeentelijke onderscheiding. De heren ontvangen de onderscheiding als blijk van waardering. Een inwoner ontvangt de onderscheiding wanneer hij of zij zich voor een lange tijd inzet op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen