woensdag, juli 17, 2024

Traumahelikopter geland in speeltuintje Heer Halewijnburg

Een traumahelikopter is maandagmiddag geland op het grasveld van een speeltuintje aan de Heer Halewijnburg in Capelle-Schollevaar. Een vrouw was onwel geworden en moest helaas worden gereanimeerd.

Omstanders bedachten zich geen moment en startten direct de reanimatie van de vrouw. Ook werd direct een AED uit de buurt gebracht. Door de omstanders is er snel na de onwelwording levensreddend gehandeld en verdienen alle lof daarvoor.

De politie, brandweer en ambulancedienst waren vervolgens snel ter plaatse. Ook de traumahelikopter landde op het veldje. De hulpdiensten namen de hulpverlening over en de vrouw is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.

Slachtofferhulp

Tijdens het incident waren er veel mensen, waaronder kinderen, aanwezig op het pleintje. Het kan zijn dat hetgeen wat zij gezien hebben als schokkend is ervaren. Merk je dat je zelf of je kinderen last hebben van wat er is gebeurd? Neem dan contact op met slachtofferhulp.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen