dinsdag, juni 25, 2024

A20 na uren weer open voor verkeer

De A20 is tussen knooppunt het Terbregseplein en de afrit Rotterdam centrum afgesloten geweest, nadat een vrachtwagen is gekanteld op een auto. Rond zes uur werd de snelweg na politie-onderzoek en de berging weer geopend.

Het ongeval gebeurde even na half een ’s middags. De vrachtwagen met aanhanger schaarde en kantelde. Daarbij kwam het voertuig bovenop een personenauto terecht. Er raakte wonder boven wonder niemand gewond.

Afsluiting

Vanwege het incident werd de A20 in de richting van Den Haag en Hoek van Holland afgesloten vanaf knooppunt Terbregseplein. De andere rijrichting was nog wel open, maar daar stond vanwege het ongeval ook een file.

De wegafsluiting zorgde samen door enkele andere afsluitingen en ongevallen voor veel verkeersoverlast op de Rotterdamse ringweg, maar ook op lokale doorgaande wegen. Ook in Capelle was de verkeersoverlast merkbaar.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen