zaterdag, juni 15, 2024

Brand in kelderboxen van woningen Bongerd

- Advertisement -

Rond kwart over zeven maandagmorgen werden de bewoners van portiekwoningen aan de Bongerd in Capelle-Schenkel verrast door een kelderbrand. De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling. Bij aankomst van de hulpdiensten stonden de meeste bewoners al buiten.

De brandweer wist het vuur in de kelderbox snel te blussen. Met behulp van een smokestopper werd de rookontwikkeling redelijk uit het portiek gehouden. Na ongeveer een half uur was de brand geblust. De rook is door middel van een speciale ventilator via de achterzijde naar buiten geblazen.

Nadat de woningen werden gecontroleerd op de eventuele aanwezigheid van koolmonoxide konden de bewoners weer terug naar huis. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen