dinsdag, juni 25, 2024

Inschrijving 14e editie Ronde van West geopend

Vanaf heden is de inschrijving geopend voor de Ronde van West. De traditionele prestatieloop vindt dit jaar plaats op dinsdagavond 16 augustus.

Mensen kunnen zich voor vier afstanden inschrijven: één kilometer, twee kilometer, vijf kilometer en tien kilometer. Nieuw dit jaar is een extra onderdeel, namelijk de wandeling over het parcours. Deelnemers kunnen dan in eigen tempo het parcours afleggen.

De start en de finish van de loop zijn zoals gebruikelijk nabij het buurtcentrum aan de Willem Barentszstraat in Capelle West. Hier kunnen mensen zich omkleden, ontvangen deelnemers na de finish een medaille en is er een feestelijke afterparty.

Hospice IJsselOever

Dit jaar wordt de veertiende editie gelopen en ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor een goed doel. De wedstrijdlopers kunnen een donatie doen tijdens hun inschrijving voor de wedstrijd.

Dit jaar staat in teken van Hospice IJsselOever, waar bewoners in hun laatste levensfase wonen. Hun lijden wordt zo veel mogelijk verlicht en ze krijgen de nodige aandacht en verzorging waar gewenst en waar nodig.

Meer informatie en inschrijven

Mensen die meer informatie willen over de Ronde van West of de organisatie kunnen dit vinden op de website www.rondevanwest.nl of op de Facebookpagina.

Inschrijven kan eveneens via de website van de Ronde van West.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen