zaterdag, juni 22, 2024

Frontale aanrijding op Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zondagavond 13 maart heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Rond zeven uur botsten door nog onbekende reden de twee auto’s frontaal op elkaar. Omdat er in eerste instantie werd uitgegaan van een mogelijke beknelling werden ook de brandweer en het traumateam (MMT) gealarmeerd.

De inzittenden konden gelukkig zonder al te veel moeite de voertuigen verlaten. Ook het letsel viel relatief mee, waarop het traumateam niet meer ter plaatse hoefde te komen. Eén persoon is ter controle wel overgebracht naar ziekenhuis.

Bij het ongeval was een Belgisch voertuig betrokken. Beide inzittenden hiervan zijn meegenomen door de politie. Agenten konden niet verklaren of ze zijn aangehouden en verwezen onze redactie door naar de piket woordvoerder van de Politie Haaglanden. Bij telefonisch contact gaf de woordvoerder aan niks kwijt te willen, omdat ‘het weekend is’.

De schade aan de voertuigen is groot en beide auto’s zijn geborgen. De weg is gedurende de afhandeling van het incident afgesloten geweest.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen