zondag, juni 16, 2024

Twitteraccount Leefbaar Capelle opgeschort

- Advertisement -

Het twitteraccount van lokale- en coalitiepartij Leefbaar Capelle was opgeschort door het social media-platform. Waarom dit is gebeurd, is vooralsnog niet bekend.

De opschorting is pas vandaag of gisteren gebeurd. Mensen die het account van de partij opzoeken, zagen enkel nog de tekst “Dit account bestaat niet. Probeer een andere zoekopdracht.” Alle eerdere berichten waren ook verdwenen.

Reden onduidelijk

Lijsttrekker Ans Hartnagel van Leefbaar Capelle laat desgevraagd aan onze redactie weten dat het bij hun niet bekend is waarom het account was opgeschort. De partij heeft contact gezocht met Twitter en inmiddels is het account hersteld. In een berichtje op Twitter laat de partij weten dat het ging om een misverstand.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen