zaterdag, juni 15, 2024

Meldpunt voor vuurwerkoverlast

- Advertisement -

Ook dit jaar heeft de gemeente Capelle aan den IJssel weer een meldpunt voor vuurwerkoverlast. In heel Nederland geldt een vuurwerkverbod, dit houdt in dat alles zwaarder dan categorie 1 vuurwerk in de schuur moet blijven liggen.

Handhavers van de gemeente zijn op volle sterkte aanwezig deze jaarwisseling. Zij zorgen ervoor dat de jaarwisseling voor iedereen veilig en gezellig kan verlopen. Wie een melding wil maken kan bellen met de handhavers op 010 –  284 81 11. Een mail sturen kan ook naar vuurwerkoverlast@capelleaandenijssel.nl.

Zie je echt extreme situaties neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of spoed 112 wanneer er zich een levensbedreigende situatie voor doet.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen