dinsdag, juni 25, 2024

Geen treinverkeer tussen Rotterdam en Gouda door defecte bovenleiding

Door een defecte bovenleiding kunnen reizigers vanuit Capelle niet met de trein naar Rotterdam of Gouda reizen. Er zijn bussen ingezet als alternatief.

Sinds het einde van de ochtend is de storing gaande. De NS meldde in eerste instantie dat pas rond half vijf vanmiddag het treinverkeer zou worden opgestart op het traject. Op het moment wordt één uur vannacht aangehouden als verwachte eindtijd.

Houd voor de meest actuele informatie de website van de NS in de gaten.

Bussen ingezet

Als alternatief heeft de vervoerder nu bussen ingezet. Er rijden stopbussen tussen Rotterdam Noord, Rotterdam Alexander, Capelle Schollevaar, Nieuwerkerk a/d IJssel en Gouda. Er rijden snelbussen tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Alexander, en tussen Rotterdam Alexander en Gouda.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen