woensdag, juli 17, 2024

Deel van Schollevaar zonder drinkwater door storing

Bewoners in een deel van Capelle-Schollevaar moeten het vandaag even zonder leidingwater doen. Tijdens werkzaamheden is er een storing ontstaan en Evides is genoodzaakt om voor onbepaalde tijd de waterleiding af te sluiten.

Middels een geluidswagen heeft Evides de bewoners geïnformeerd. Op de website van Evides was de storing rond half tien nog niet bekend. Verwacht wordt dat de storing rond vier uur vanmiddag verholpen is.

De oorzaak ligt bij een gebroken waterleiding bij de Andreas Schelfhoutrade. Ook omliggende straten zijn daardoor zonder water komen te zitten. Het advies is om machines die water gebruiken, uit te zetten. Er is inmiddels door waterbedrijf Evides een watertappunt gemaakt op de Andreas Schelfhoutrade.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen