dinsdag, juli 16, 2024

Capellenaar aangehouden voor gewapende overval op juwelier in winkelcentrum Alexandrium

De politie heeft dinsdagmiddag rond tien over drie een 41-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden als verdachte van een gewapende overval op een juwelier. 

Rond kwart voor twee ontving de politie een melding dat juwelier Siebel in winkelcentrum Alexandrium was overvallen. Met meerdere eenheden en de politiehelikopter werd vervolgens gezocht naar de dader. Ook werd er een Burgernet-bericht verzonden.

Op de Capelseweg werd bijna anderhalf uur later een verdachte aangetroffen die voldeed aan het signalement. Omdat hij mogelijk gewapend was, trokken agenten hun wapens en wilden zij de man al pratend tot overgave dwingen. Omdat hij niet direct de aanwijzingen van de agenten opvolgde, werd een waarschuwingsschot gelost.

De man kon hierna worden aangehouden en zit momenteel vast voor verder verhoor. De aangehouden man is een 41-jarige man uit Capelle aan den IJssel.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen