donderdag, juli 18, 2024

Burgemeester van Beresteijnlaan twee nachten dicht voor nieuw asfalt

Capelle aan den IJssel – De Burgemeester van Beresteijnlaan wordt in de nacht van 5 op 6 oktober en van 6 op 7 oktober tussen 21.00 en 06.00 uur voor een groot gedeelte volledig afgesloten vanwege werkzaamheden. De gemeente gaat op de weg, die overigens dient als één van de twee omleidingsroutes voor de afgesloten Burgemeester van Dijklaan het asfalt vervangen.

Waarom de gemeente er precies nu voor kiest om het asfalt te gaan vervangen is niet bekend. Bewoners uit de wijk Schollevaar reageren gemengd op de afsluiting. Het is bijzonder dat je in de nacht in geval van nood op slechts één manier de wijk uit kan. Er hoeft maar iets te gebeuren als een ongeluk en je zit als bewoner opgesloten in de wijk.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen