dinsdag, juni 25, 2024

Hulpverleners staan op verkeerde adres na melding van reanimatie

Een groot aantal hulpverleners stonden vrijdagavond voor een raadsel toen zij waren aangekomen op het adres dat was opgegeven voor een melding van een mogelijke reanimatie. Burgerhulpverleners die als eerste waren samen met de politie konden het huisnummer niet vinden. Vanaf dat moment was het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Omdat het opgegeven adres aan de Tosca onderdeel is van het zorgcomplex aan de Fidelio werd er ook op de Fidelio gekeken. De politie is aan de deur gegaan bij het betreffende huisnummer maar van een onwel geworden persoon bleek geen sprake. Nadat de meldkamer onderzoek had verricht bleek het aan de overkant op de Norma te zijn. Gelukkig bleek er van een reanimatie geen sprake en kon het slachtoffer wat bleek te zijn gevallen overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Het is belangrijk om de juiste straatnaam en het huisnummer door te geven. Weet je het niet zeker waar je bent vraag een omstander om hulp of leg het uit aan de meldkamercentralist. Zijn hebben diverse mogelijkheden om je locatie te kunnen achterhalen.

Eerder die ochtend was er ook al een melding van een reanimatie op de Fidelio. Lees hiervoor dit artikel

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen