zondag, juni 16, 2024

Definitieve locatie waterbushalte Rivium bekend

- Advertisement -

De plannen voor de waterbushalte in Capelle aan den IJssel worden alsmaar concreter. De definitieve locatie hiervoor is namelijk bekend gemaakt.

De vergunning moeten nog wel worden afgegeven, maar als alles volgens plan verloopt, zal de waterbushalte verrijzen bij het Rivium. Specifieker: langs de Schaardijk, ongeveer ter hoogte van het Zalmhuis.

Al in 2020 werd besloten dat de waterbus een halte zou krijgen in onze gemeente. De halte zal hopelijk vanaf januari 2022 gebruikt kunnen worden. Nu nog moeten Capellenaren de voor de dichtstbijzijnde opstap naar de Krimpense stormpolder.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen