dinsdag, juni 25, 2024

Auto na achtervolging klemgereden op Kanaalweg

Vanavond heeft de politie een auto klemgereden op de Kanaalweg na een achtervolging op hoge snelheid. 

Surveillerende agenten zagen op de snelweg de auto voorbijrazen met een duizelingwekkende snelheid. Het gaspedaal moest diep ingedrukt worden om aan te sluiten bij de snelheidsduivel. Stoppen deed de amateur coureur niet en er werden inmiddels snelheden van 200 kilometer per uur behaald.

Ook de politiehelikopter sloot zich bij de achtervolging aan. Hierdoor konden de achtervolgende eenheden meer afstand bewaren en de achtervolging veiliger doorzetten, terwijl de helikopter de positie van de vluchtende verdachten kon volgen en doorgeven.

Klemrijden op Kanaalweg

Op een gegeven moment heeft de auto de A20 verlaten bij Capelle. Mede op aanwijzing van de helikopterbemanning hebben de politie-eenheden op de grond de auto kunnen klemrijden op de kruising van de Kanaalweg met de Abram van Rijckevorselweg.

De inzittende is uit het voertuig gehaald en gecontroleerd. De politie onderzoekt waarom de bestuurder op zo’n hoge snelheid reed en niet stopte voor de politie. Voor zover bekend zijn er geen verdere bijzonderheden aangetroffen in de auto.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen