dinsdag, juni 25, 2024

Gemeente onderzoekt reisgedrag inwoners na versoepelingen

Nu er steeds meer versoepeld wordt, is de verwachting dat de drukte op de wegen weer zal toenemen. Samen met De Verkeersonderneming onderzoekt de gemeente daarom het reisgedrag van Capellenaren. Als inwoner kunt u meedoen aan dit onderzoek.

Door middel van een vragenlijst onderzoekt de gemeente onder andere welke vervoermiddelen er al veel worden gebruikt in Capelle en hoe Capellenaren denken over deelvervoer. De verzamelde inzichten wil de gemeente gebruiken om toekomstig beleid te maken.

Meedoen aan het onderzoek

Ook u kunt meedoen aan het onderzoek. De vragenlijst is te vinden via de website van de Verkeersonderneming of door direct op deze link te klikken. Bij deelname maakt u ook kans op een VVV-waardebon.

Bron foto: Archief

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen