dinsdag, juni 25, 2024

Gestolen postpakketjes in Middelwatering

Online-shoppers in Capelle-Middelwatering kunnen er momenteel beter voor kiezen om hun pakketje bij een postkantoor te laten afleveren. De afgelopen paar dagen zijn er meerdere lege pakketjes teruggevonden. Op Facebook komen er foto’s bij van adressen op het Slotpoort en de Constantijn Huygensstraat. Het gaat vermoedelijk om pakketjes die in de portieken zijn achtergelaten.

De pakketjes bevatte onder andere goederen van Bol.com, er zijn zeker zes gedupeerden. De pakketjes zijn vrijwel zeker onbeheerd achtergelaten door de pakketbezorger. Die moet eigenlijk de pakketjes mee terugnemen als er niet wordt open gedaan en afgeven op een PostNL afhaalpunt. Extra zuur voor de ondernemer want die draait uiteindelijk voor de kosten op. De ondernemer is verantwoordelijk voor het gedrag van onder andere bezorger. Als die dus het pakketje achterlaat op een onbeheerde plek en het wordt toch gestolen dan draait de ondernemer ervoor op.

Bent u zelf ook een gedupeerde?

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen