dinsdag, juni 25, 2024

Capellenaar komt om het leven bij ernstig ongeluk A20 Schiedam

Een 54-jarige man uit Capelle aan den IJssel is afgelopen nacht om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeluk ter hoogte van Schiedam. Het slachtoffer sloeg op de A20 door een nog onbekende oorzaak over de kop. De klap was zo hard dat hij het ongeval niet overleefde.

Het ongeluk gebeurde rond middernacht, in totaal waren er drie auto’s betrokken bij de aanrijding. Zeker twee andere slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft tot vroeg in de morgen sporenonderzoek verricht. De brandweer heeft het slachtoffer op een later moment uit het voertuig bevrijd.

Meer op : Dode en gewonden na ernstig ongeval A20 Schiedam (video)

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen