vrijdag, juli 12, 2024

Schollebos bezaaid met troep na coronafeestje

Een bladerbodem bezaaid met lege flessen drank, een achtergelaten dekzeil om onder te schuilen en her en der verspreid wat plastic tuinstoelen. Het zijn stille getuigen voor wat zich wel kan laten raden: een coronafeestje.

Een man laat vanmorgen zijn hond uit in het Schollebos als hij iets blauws opmerkt vanuit zijn ooghoek. De aandacht wordt getrokken door het dekzeil, omringd door afval. Voornamelijk lege flessen en nog wat stoelen.

Het is duidelijk dat mensen afgelopen nacht een gezellig samenzijn hebben gehad in het Schollebos: in het donker en uit het zicht, met een minimaal risico om te worden ‘gestoord’ door een toevallige passant.

Ondanks dat ze niet zijn betrapt, is de overmaat aan achtergelaten troep toch het jammerlijke bewijs van hun nachtelijke aanwezigheid. Team Handhaving van de gemeente is in kennis gesteld van de troep. Zij zullen proberen te achterhalen wie de vervuilende nachtbrakers zijn geweest.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen