dinsdag, juni 25, 2024

Overval op Verhage in ‘s-Gravenland

Maandagavond omstreeks 20.00 uur wordt een snackbar aan de Puccinipassage overvallen door een man. De dader doet onder dreiging van een mes een greep in de kassa. Gelukkig vielen hierbij geen gewonden. Vervolgens vlucht de dader weg via de achterdeur van de snackbar.

De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar de verdachte. Hij had een breed postuur , een muts op en donkere schoenen aan. Ook droeg hij een zwarte broek en had hij een rood/zwarte plastic tas bij zich.

Informatie of camerabeelden?
Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar 0800-7000.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen