dinsdag, juni 25, 2024

Woningen Wiekslag krijgen flinke opknapbeurt

De woningen aan de Wiekslag krijgen begin dit jaar een forse opknapbeurt. Havensteder heeft aan Heembouw de opdracht gegeven om 288 woningen te verduurzamen en op te knappen. De woningen gaan hierdoor van energielabel F/G naar label B/C.

De woningen worden voorzien van extra gevel-isolatie en ook het dak wordt aangepakt. Kozijnen worden vervangen en er komt een nieuw ventilatiesysteem. De gevels krijgen een reinigingsbeurt en worden deels opnieuw gevoegd.

Om de aanpak compleet te maken worden alle garagedeuren vervangen en portieken krijgen een moderne uitstraling. De verwachting is dat werkzaamheden nog deze maand van start gaan.

Foto : heembouw

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen