donderdag, juli 18, 2024

Niet-urgente zorg blijft doorgaan in IJsselland Ziekenhuis

De reguliere zorg in het IJsselland Ziekenhuis gaat vooralsnog gewoon door. Diverse media meldden gisteren dat de Minister voor Medische Zorg, Tarama van Ark zou hebben aangegeven dat er is besloten om de niet-urgente zorg af te schalen om zo de acute en kritiek planbare zorg te garanderen. Het IJsselland Ziekenhuis laat weten dat dit niet geldt voor patiënten van hun ziekenhuis.

Het IJsselland laat via de website weten dat de zorg gewoon doorgaat volgens planning, mocht er echt een spoedgeval zijn of sprake van een gebrek aan capaciteit dan wordt de patiënt hier door het IJsselland Ziekenhuis zelf op de hoogte gesteld.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen