zaterdag, juni 15, 2024

Sloopkogel in Hovenflats in April 2021, Havensteder spant kort geding aan tegen bewoners

- Advertisement -

De Hovenflats in het centrum moeten als het aan Havensteder ligt in april 2021 tegen de vlakte. De woningcorporatie stapt voor de zoveelste keer naar de rechter en heeft een kort geding aangespannen tegen de laatste bewoners die weigeren de flats te verlaten. Havensteder wil dat de laatste 17 bewoners, waarvan 1 met een regulier huurcontract en 16 bewoners met een antikraak-overeenkomst de flats in Maart 2021 hebben verlaten.

De procedure tegen de bewoners loopt al langer, de uiteindelijke uitspraak wordt door het coronavirus steeds weer opgeschoven. Om deze reden laat Havensteder het niet bij zitten en spant een kort geding aan om een rechter uitspraak te kunnen laten doen. De huurders weten al sinds 2018 dat zij hun huis moeten verlaten. Havensteder heeft zoveel mogelijk meegedacht met de bewoners maar het houdt ook een keertje op. De werkelijkheid is dat de woningen worden gesloopt.

Foto : Pixabay

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen