dinsdag, juni 25, 2024

Geen Sinterklaasintocht in Capelle

Vanwege het Coronavirus is er dit jaar geen traditionele Sinterklaasintocht in Capelle aan den IJssel. Het is onmogelijk op een verantwoorde manier 3000 tot 4000 toeschouwers uit elkaar te houden vertelde Leo Snijders aan Radio Capelle.

De organisatie bekijkt aankomende vrijdag hoe er een andere draai aan het sinterklaasfeest kan worden gegeven. “Sinterklaas zou op 4 november per boot kunnen aankomen en na tien dagen in quarantaine te zijn geweest zou de goedheiligman twee shows kunnen geven in het Isala Theater”, speculeert Snijders.

Hoe het feest er verder uit gaat zien is nog niet bekend, wel zal er een Oranje Piet meekomen, en zal het strooigoed dit jaar in Spanje achterblijven. Hopelijk kan er later meer duidelijkheid worden gegeven.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen