dinsdag, juni 25, 2024

Zwaar ongeval op kruising Burgemeester van Dijklaan

Capelle aan den IJssel – Op de kruising Burgemeester van Dijklaan met het Beatrijs erf heeft dinsdagmiddag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s botsten met een forse snelheid op elkaar en zeker twee personen zaten bekneld.

De brandweer kwam ter plekke om de slachtoffers uit de auto te bevrijden. Beiden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. De weg is hiervoor volledig afgesloten.

Omwonenden klagen al jaren over de onveilige van Dijklaan. Er wordt structureel hard gereden en er vonden meer ongelukken plaatst. Op 26 augustus 2012 kwamen twee volwassen om het leven nadat automobilist veel te hard reed en op de verkeerde weghelft terecht kwam.

De gemeente heeft inmiddels ontwerpbesluiten op 30 mei 2020 vastgelegd. De rotondes op de kruisingen van de Herenburg en het Beatrijs Erf zouden dit jaar gerealiseerd moeten worden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen