donderdag, juli 18, 2024

Auto te water op de Abram van Rijckevorselweg na aanrijding

Op de Abram van Rijckevorselweg is afgelopen nacht een auto te water geraakt, de bestuurder kwam er gelukkig goed vanaf. De auto raakte van de weg na een aanrijding met een ander voertuig, door de klap raakten de bestuurders de macht over het stuur kwijt. Één van de auto’s kwam daardoor in de sloot terecht en ging volledig kopje onder.

De inzittende van de te water geraakte auto kon zelf het voertuig verlaten, ambulancepersoneel heeft deze behandeld met lichte verwondingen. De twee inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij, hun auto kwam door de klap tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Vanwege het ongeval was de Abram van Rijckevorselweg afgesloten tussen de Kanaalweg en de Couwenhoekseweg, de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen