dinsdag, juni 25, 2024

Extra politiecontroles in Capelle aan den IJssel

Burgemeester Peter Oskam heeft besloten dat politie en handhaving extra gaan controleren op plekken als winkelcentra, parken en bruggen. De burgemeester heeft dat besluit kunnen nemen omdat burgemeesters extra bevoegdheden hebben om te zorgen dat de coronamaatregelen worden nageleefd.

Ook geldt er een samenscholingsverbod voor alle Capellenaren, waarbij zelfs boetes uitgeschreven kunnen worden als drie of meer personen geen anderhalve meter afstand tot elkaar houden. Alleen gezinnen zijn uitgezonderd van deze maatregel.

Volgens de burgemeester worden in Capelle de maatregelen goed nageleefd, maar helaas ziet hij ook nog steeds groepjes jongeren die bij elkaar zitten.
In eerste instantie wordt bij overtreden van de regels een waarschuwing gegeven. Wie dan nog niet wil luisteren kan een flinke boete verwachten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen