zondag, juni 16, 2024

Werkzaamheden Hoofdweg tussen Nieuwerkerk en Capelle zorgt voor afsluitingen

- Advertisement -

De werkzaamheden aan de Hoofdweg tussen de Akeleibaan en de Laan van Avant Garde zullen van 2 maart tot en met 12 maart voor afsluitingen gaan zorgen. Het verkeer richting Capelle aan den IJssel moet op sommige dagen rekening houden met diverse afsluitingen. De omleidingsroutes over de Laan van Magisch Realisme en de Abram van Rijckevorselweg zullen worden aangegeven met borden.

De werkzaamheden kwamen begin dit jaar vanwege de kou deels stil te leggen. De temperaturen waren te laag waardoor de asfalteringswerkzaamheden niet meer konden plaatsvinden. Het verkeer richting Nieuwerkerk aan den IJssel kan wel blijven passeren. Ook is de weg tijdens de spits in beide richtingen geopend.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen