donderdag, juli 18, 2024

Winnaars Capelse vrijwilligersprijzen bekend

Midi Roemer is Capelse vrijwilliger van het jaar 2020. De prijs voor de Capelse vrijwilligersorganisaties van het jaar gaan naar Sonrisa Rijnmond, Stichting Leergeld en Stichting Romidoki.

Eind 2019 hebben vele Capellenaren een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aangemeld voor de Capelse vrijwilligersprijzen. Die zijn beoordeeld door een jury.

Midi Roemer geeft al jarenlang twee keer per week schilder- en beeldhouwlessen in recreatiecentrum De Serre in de Beemsterhoek. Diverse Capellenaren meldden mevrouw Roemer aan voor de Capelse prijs. Éen van de reacties was: “Midi is zo bijzonder omdat zij ondanks haar leeftijd (80 jaar) zeker twee keer in de week een groep enthousiaste creatieve mensen ontvangt om te beeldhouwen of schilderen. Ze geeft advies en heeft altijd een luisterend oor. Kortom een fantastisch lieve vrouw.”

De winnaars worden door de gemeente voorgedragen bij de Nationale vrijwilligersprijzen. Bij de prijzen maken initiatieven en vrijwilligers uit heel Nederland kans op een juryprijs of publieksprijs voor hun bijzondere inzet.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen