vrijdag, oktober 18, 2024

Werkzaamheden aan spoor tussen Rotterdam en Den Haag van 22 oktober tot 3 november

Van dinsdag 22 oktober tot en met zondag 3 november werkt ProRail aan het spoor tussen Rotterdam en Den Haag. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd en/of drukte.

Van dinsdag 22 oktober tot en met vrijdag 1 november is er vanwege de werkzaamheden geen treinverkeer tussen Rotterdam Centraal en Delft Campus. In het weekend van 2 en 3 November rijden er geen treinen tussen Rotterdam, Schiedam en Den Haag Holland Spoor.

Reisadvies

Tussen 22 oktober en 1 november zet de NS bussen in van Schiedam Centrum naar Delft Campus. Treinreizigers kunnen vanaf Rotterdam Blaak met hun NS-vervoersbewijs de Metro pakken naar Schiedam Centrum. De extra reistijd met de bus bedraagt een klein half uur en de NS raadt mensen af om in de spits te reizen, vanwege verwachte drukte.

Reizigers tussen Den Haag CS en Rotterdam CS worden geadviseerd via Gouda met de trein om te reizen. De extra reistijd bedraagt 20 minuten. Een andere optie is de Metro (E-lijn), maar het NS-vervoersbewijs is hiervoor niet geldig en met name in de spits wordt grote drukte verwacht.

Als alternatief voor de nachttreinen tussen Den Haag HS en Rotterdam CS worden er bussen ingezet tussen Rotterdam en Delft, en tussen Delft en Den Haag HS. Ook kunnen reizigers omreizen via Gouda.

Reizigers worden voor vertrek de website van de NS te raadplegen voor de actuele reisinformatie.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen