vrijdag, september 20, 2024

Provincie asfalteert N219 van 30 september tot en met 26 oktober

Het deel van de N219 bij Capelle- en Nieuwerkerk aan den IJssel zal nieuw asfalt krijgen. Het verkeer zal wekenlang via een omleiding moeten rijden.

De werkzaamheden duren van 30 september tot en met 26 oktober. Het werk zal gefaseerd worden uitgevoerd, zo laat de provincie weten. Gemotoriseerd verkeer in beide richtingen zal worden omgeleid. De fietspaden blijven wel begaanbaar en ook hulpdiensten kunnen erdoor in het geval van een calamiteit.

Hieronder staan welke fases staan ingepland. Onderaan het artikel staan een kaart met de omleidingsroutes.

  • Van maandag 30 september 06.00 uur tot en met vrijdag 4 oktober 24.00 uur (fase 1) werken wij vanaf het kruispunt bij de parkeerplaats van de golfbaan Hitland (Blaardorpseweg) tot ’s-Gravenweg 114. De rotonde ’s-Gravenweg is afgesloten. Het kruispunt bij de parkeerplaats van de golfbaan Hitland (Blaardorpseweg) blijft bereikbaar.
  • Van maandag 7 oktober 06.00 uur tot en met donderdag 10 oktober 24.00 uur (fase 2) werken wij vanaf ’s-Gravenweg 114 tot de kruising met de Kerklaan. De rotonde de Burgemeester van Heugtenlaan is dan afgesloten. De kruising ’s-Gravenweg / Kerklaan blijft bereikbaar.
  • Van maandag 14 oktober 06.00 uur tot en met zaterdag 19 oktober 05.00 uur (fase 3) werken wij vanaf de kruising ’s-Gravenweg / Kerklaan tot de rotonde die aansluit op het François Viaduct. De rotonde bij het François Viaduct is bereikbaar Doordat de afsluiting van de kruising Kerklaan is de weg dicht vanaf rotonde Burgemeester van Heugtenlaan.
  • Van maandag 21 oktober 06.00 uur tot en met zaterdag 26 oktober 24.00 uur werken wij vanaf de rotonde bij het François Viaduct tot de rotonde die aansluit op de oprit naar de A20. De rotonde bij het François Viaduct en rotonde bij de oprit naar A20 zijn bereikbaar. De rotonde bij de Zuidplasweg is afgesloten

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen