donderdag, september 19, 2024

Gemeentelijke erepenning voor Isala Theater

Het Capelse Isala Theater heeft de gemeentelijke erepenning ontvangen. Burgemeester Cor Lamers overhandigde dinsdag de onderscheiding aan de directie.

Het Isala Theater bestaat dit jaar 25 jaar. Burgemeester Lamers sprak lovende woorden over het theater: “Het Isala theater speelt een belangrijke rol in het culturele leven van onze stad. Hier zijn vele prachtige voorstellingen en evenementen gebracht, die ons hebben laten lachen, huilen én nadenken. Hier hebben talentvolle artiesten een podium gekregen en zijn wij als publiek geïnspireerd en vermaakt.”

De gemeente laat weten dat het Isala Theater een buitengewone inzet en toewijding heeft getoond voor het culturele leven in de stad. Dat is dan ook de reden dat burgemeester Lamers de gemeentelijke erepenning overhandigde. Directieleden José van der Knaap en Yole Rizzo namen de onderscheiding namens het theater in ontvangst tijdens een feestelijke ceremonie in het Isala.

Burgemeester Lamers: “Met hun passie en toewijding hebben José en Yole het theater laten uitgroeien tot een bruisend cultureel centrum in Capelle en in Nederland, waar vele mensen kunnen genieten van theater, muziek, dans en andere culturele activiteiten.”

Trots

De directie van het Isala theater is trots op deze bijzondere onderscheiding en ziet het als een erkenning voor hun harde werk en toewijding: “Wij zijn dankbaar voor de steun en waardering van de gemeente en we kijken ernaar uit om ons ook in de toekomst met volle overgave in te blijven zetten voor het culturele leven in onze stad”, aldus José Van der Knaap (directeur programmering, marketing en beleidszaken) en mevrouw Yole Rizzo (directeur commerciële zaken en bedrijfsvoering).

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen