donderdag, september 19, 2024

Sportvereniging CKV KOAG ontvangt Krimpense Maan

Op de openingsdag van hun jubileumjaar heeft CKV KOAG de Krimpense Maan ontvangen. De korfbalvereniging ontvangt de gemeentelijke onderscheiding vanwege hun 75-jarig bestaan.

Op 2 augustus 1949 werd Christelijke Korfbalvereniging Korfballen Ons Aller Genoegen (CKV KOAG) opgericht in Krimpen aan den IJssel. Met een wedstrijd van het eerste team werd op zaterdag 14 september niet alleen het seizoen, maar ook het feestjaar afgetrapt. Zo zullen er gedurende het jaar tal van activiteiten worden georganiseerd.

Aansluitend aan de wedstrijd was er ook een formeel moment. Daarbij nam onder andere wethouder Hugo van der Wal als locoburgemeester het woord. Hij feliciteerde de vereniging met hun jubileum en mocht ze ter ere daarvan de Krimpense Maan uitreiken als blijk van waardering.

Speciale vermelding voor lid van het eerste uur

Gedurende de middag werd ook lid Roel ’t Hart in het zonnetje gezet. Hij is bij de oprichting 75 jaar geleden lid geworden. Hij is nog altijd actief als lid van de materiaalcommissie. In deze rol is hij nog altijd wekelijks te vinden op het sportpark. Hij ontving een boeket uit handen van Van der Wal.


Over de Krimpense Maan

De Krimpense Maan is een gemeentelijke onderscheiding die wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving. 

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen