dinsdag, oktober 22, 2024

Capelse Zwem4Daagse van 28 t/m 31 oktober

Van maandag 28 oktober tot en met donderdag 31 oktober kunnen mensen weer meedoen aan de Zwem4Daagse in Capelle aan den IJssel. Geef je vooraf op om mee te doen.

De Zwem4Daagse wordt georganiseerd door ACZ in samenwerking met Sportief Capelle. Het evenement wordt gehouden in het zwembad van Sportcomplex Aquapelle (adres: Alkenlaan 85, Capelle aan den IJssel)

Het is de bedoeling dat er vier dagen aaneengesloten 250 of 500 meter gezwommen wordt. Voor deelnemers jonger dan 12 jaar betekent dat tien banen, en voor degenen die ouder zijn twintig banen. Na afloop van de week ontvangen deelnemers de nationale Zwem4Daagse-medaille.

Inschrijving

Om mee te doen moet je je vooraf opgeven. Inschrijving ter plaatse is namelijk niet mogelijk. Iedereen mag meedoen, zolang je maar in het bezit bent van zwemdiploma A. Kosten voor deelname bedragen € 9,95. Inschrijven kan via zwem4daagse.nl/aquapelle-acz-capelle.

Iedere avond kan gezwommen worden tussen 18.15 en 20.45 uur. De dagelijkse registratie van deelname wordt bijgehouden via de inschrijftafel in het zwembad.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen