dinsdag, oktober 22, 2024

CVV Zwervers neemt drie punten mee uit Alphen aan de Rijn

Zaterdag ging Zwervers op bezoek bij koploper Alphia, de ploeg uit Alphen aan de Rijn had tot deze wedstrijd alles gewonnen.
In de eerste helft speelden zowel Zwervers als Alphia niet op het beste van hun kunnen. Bij Alphia was de rechtsbuiten vooral een `plaag` voor de Capelse verdediging, maar de defensie van Zwervers hield goed stand, mede door goed keeperswerk van Devin van Opstal en de kansjes de er kwamen voor de thuisploeg werden niet goed benut.
Desley Swinkels viel in minuut 34 uit met een enkelblessure en werd vervangen door David dos Santos.

Na de thee kwam Zwervers meer aan aanvallen toe en kwamen er ook meer kansen voor de ploeg van Marco Jalink. In minuut 56 zette Zwervers een goede aanval op, die bij Samir Hattit belandde, deze wist met een goed schot de 0-1 te scoren. Er volgde nog zeker twee grote kansen voor Zwervers waarvan Lugino Schubert zeker had moeten scoren, maar zijn vizier stond niet op scherp. In de slotminuten ging Alphia voor een gelijk spel, bij een hoekschop ging ook de Alphense doelman mee naar voren, maar ook bij deze situatie hield Zwervers het hoofd koel en het doel schoon.

Al met al, zeker gezien de tweede helft een terechte overwinning voor Zwervers die nu naar de 2e plaats op de ranglijst klimmen.

De volgende competitie wedstrijd is op 2 november, dan speelt Zwervers thuis tegen Nootdorp , aanvang 14:00 uur.

Opstelling CVV Zwervers: Devin van Opstal; Jamie dos Santos Monteiro Vieira (Niels Ambtman), Lukas Ungerman, Desley Swinkels (David dos Santos Ferreira), Tommy Jasinta; Levron Raphael ©, Joey Gomes, Fouad Musaui (Chereau Chobin); Chavez Chobin (Raoul Pinas), Lugino Schubert, Samir Hattit.