vrijdag, oktober 18, 2024

Wie wordt Krimpenaar van het jaar?

De verkiezing voor ‘Krimpenaar van het jaar’ komt er weer aan. Burgemeester Jan Luteijn roept inwoners op om hun kandidaat in te sturen. Op maandag 6 januari 2025 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vrijwilligerswerk speelt een cruciale rol in de Krimpense gemeenschap. Veel verenigingen en activiteiten kunnen niet zonder de hulp van talloze vrijwilligers. Daarnaast zijn er ook veel mantelzorgers die hulp bieden aan wie dat nodig heeft. Zo zijn er veel Krimpenaren die op een bijzonder manier bijdragen aan de Krimpense samenleving.

De ‘Krimpenaar van het jaar’-verkiezing geeft gelegenheid aan de gemeente om hun waardering en erkenning te laten zien aan die persoon die een bijzonder bijdrage heeft geleverd aan Krimpen aan den IJssel. De winnaar krijgt de Guldemont-oorkonde en tevens een geldbedrag.

Kandidaat voordragen

Burgemeester Jan Luteijn roept inwoners op om hun kandidaat in te sturen. Ken jij iemand die al jarenlang actief is binnen een organisatie of vereniging? Of een mantelzorger die al jarenlang een naaste bij staat? Of misschien iemand die zich juist op een uitzonderlijke manier heeft onderscheiden tijdens een kortere periode? Draag diegene voor als kandidaat voor deze onderscheiding.

Stuur jouw voordracht per e-mail naar kabinet@krimpenaandenijssel.nl met als onderwerp ‘Guldemont oorkonde’. Of stuur uw voordracht per post naar gemeente Krimpen aan den IJssel, ter attentie van Kabinetszaken Postbus 200, 2920 AE in Krimpen aan den IJssel.

Vermeld in uw e-mail of brief de volgende informatie:

1. Naam van de voorgedragen kandidaat.
2. Een beknopte beschrijving van de inzet en bijdrage.
3. Waarom verdient juist deze vrijwilliger de Guldemont oorkonde?
4. Jouw contactgegevens, inclusief naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Uitreiking in nieuwe jaar

Het Guldemont Comité evalueert alle voorgestelde kandidaten en selecteert de ‘Krimpenaar van het jaar’ op basis van zijn of haar bijdragen aan de gemeenschap. Deze inwoner wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op maandag 6 januari 2025 bekend gemaakt.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen