woensdag, september 25, 2024

Zege op Quick brengt v.v. Capelle naar hoofdtoernooi KNVB-beker

Dinsdagavond troffen de voetballers van v.v. Capelle in Den Haag Quick. Door de winst te pakken, wist het Capelse team daarmee een plekje te bemachtigen voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.

In het Haagse wisten de Capelse spelers al in de eerste helft de overhand te pakken. Al na elf minuten maakte Van der Heijden het eerste doelpunt. Niet veel later bracht Akdeniz de stand naar 0-2.

In de rust had de Haagse ploeg spelers gewisseld en een andere tactiek bedacht. Het leek te werken, doordat het Capelse elftal voornamelijk moest gaan verdedigen. Toch lukte het de Hagenaren niet om een bal in het doel te krijgen. Kusters wist daarentegen voor de Capellenaren wél nog te scoren, waarmee de winst definitief binnen was. De score was bij het eindsignaal 0-3.

KNVB beker

Door de winst op Quick heeft v.v. Capelle zich geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker. Lars Bosscha laat als aanvoerder aan CKZ Vandaag weten dat de winst en plaatsing een goed gevoel geeft voor het team: “Nu moeten we dit gevoel meenemen naar de competitie en een serie gaan neerzetten met elkaar.”

Vorig jaar plaatste het team zich ook al voor het hoofdtoernooi. Toen kwam de club gelijk na de loting tegenover het Nijmeegse NEC te staan. Hoewel de strijdlustigheid er toen ook was, strandde het Capelse avontuur daar al.

Volgens de aanvoerder wordt er nu hard gewerkt in de voorbereiding naar het hoofdtoernooi: “Voetbal zit er echt wel in. We creëren voldoende kansen. We moeten alleen meer goals maken en de slordigheidjes, die een tegengoal opleveren, eruit halen.”

Zaterdagavond zal via een loting duidelijk worden welke clubs elkaar gaan treffen.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen