maandag, september 16, 2024

Capelse scouts openen deuren tijdens start van nieuwe scoutingjaar

Met de start van het nieuwe schooljaar start ook de scouting weer. Om het nieuwe jaar af te trappen organiseerden de scoutinggroepen Hendrik van Halewijn en Johan van der Veecken op zaterdag 31 augustus een open dag.

Het zonnetje straalt en de scoutingverenigingen hebben allerlei leuke activiteiten opgezet op het terrein aan de ‘s-Gravenweg 101. Met een strippenkaart in de aanslag kan je bijvoorbeeld kanoën, een broodje bakken op een kampvuur, schminken, een echt Angry Birds-spel spelen en oud-Hollandse spelletjes spelen. Maar er is nog meer te doen. Kortom: er is van alles te doen.

Artikel gaat verder onder foto
Schiet met de Angry Birds-katapult

Voor de scoutingleden is het een dag om weer iedereen na de zomer te zien, maar tegelijkertijd laten ze ook aan iedereen zien wat er zoal te doen is op de scouting. Uiteraard zijn de verenigingen ook altijd blij als er nieuwe leden zich aanmelden, of als er mensen zijn die graag als vrijwilliger willen helpen.

De open dag duurt nog tot 15.00 uur, dus kom vooral langs. Kan je niet langskomen, maar wil je wel meer informatie over lidmaatschap of het worden van vrijwilliger? Ga dan naar de websites van Hendrik van Halewijn of Johan van der Veecken.

Bak je eigen broodje op een kampvuur

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen