maandag, september 16, 2024

Laatste kans op gratis advies voor energiebesparing voor Krimpenaren

Krimpenaren die gratis advies willen voor het besparen van energie (en daarmee geld), kunnen dat dit najaar nog doen. Tot en met 11 oktober zijn de Energiefixers nog op pad om inwoners te helpen en van gratis besparingsadvies te voorzien.

Energie besparen zit vaak in kleine maatregelen, maar kunnen toch veel geld opleveren. De gemeente helpt Krimpenaren daar graag mee. Nog tot en met 11 oktober zijn Energiefixers van de Klimaatroute actief in Krimpen aan den IJssel, dus raadt de gemeente inwoners aan hier nog gebruik van te maken. “Zo’n bezoekje kost nauwelijks tijd en levert altijd resultaat op. Voor het klimaat en voor uw portemonnee. Dus grijp de kans nu die er nog is”, aldus wethouder Wubbo Tempel (Duurzaamheid).

Al sinds 2022 dat de Energiefixers actief zijn, hebben 1.400 Krimpense huishoudens advies gekregen. Een Energiefixer komt aan huis langs en geeft bespaartips. Ook voert diegene direct en gratis al een aantal besparende maatregelen uit, zoals de plaatsing van ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een radiatorventilator.

Afspraak maken

Elke Krimpenaar die nog geen bezoek heeft gehad, kan makkelijk een afspraak maken. Dit kan op verschillende manieren:

Ook hulp bij grotere duurzame maatregelen

Ook voor inwoners die willen isoleren of andere duurzame maatregelen willen nemen, is er hulp. Maak hier een afspraak voor een gratis gesprek met de energieadviseur in Loket Krimpen Duurzaam.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen