maandag, september 16, 2024

Groenedijk in Capelle gefaseerd dicht voor werkzaamheden

De Groenendijk krijgt nieuw asfalt. De weg zal daarom gefaseerd dicht gaan in verband met deze werkzaamheden. Naar verwachting is het werk op vrijdag 20 september klaar.

Al het werk zal tussen maandag 26 augustus en vrijdag 20 september plaatsvinden. Het werk is opgedeeld in drie fasen, waardoor de weg ook per deel dicht zal gaan.

Drie fasen

In fase één, van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus, is de weg afgesloten vanaf Groenedijk 37 tot Groenedijk 54. Restaurant De Beren blijft vanaf de zuidkant bereikbaar.

In fase twee, van donderdag 5 september tot en met donderdag 10 september, wordt het gedeelte onder handen genomen vanaf Groenedijk 54 tot aan de kruising met Paradijsselpark.

In de derde en laatste fase, van donderdag 12 september tot en met vrijdag 20 september, vinden er werkzaamheden plaats vanaf de Couwenhoekseweg tot de toegangsweg naar de zeeverkenners en het tennispark. Verkeer kan hier gewoon langs. Alleen in de nachten van 18 en 19 september is de weg afgesloten voor verkeer.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen