maandag, september 16, 2024

Dit jaar al duizend keer beschuit met muisjes: Jayden is duizendste baby Geboortecentrum IJsselland

Zondagavond 11 augustus, om 1 minuut na negen uur, is de duizendste baby van het jaar geboren in Geboortecentrum IJsselland. Dit vreugdelijke nieuws deelt het ziekenhuis.

Het jongetje heet Jayden en is het eerste kindje van moeder Schonenberg en vader Nelisse uit Barendrecht. Jayden is de duizendste baby van 2024 die geboren wordt in het geboortecentrum van het IJsselland Ziekenhuis.

De kersverse ouders en hun zoontje werden verrast met het nieuws door co-bestuurder Ruud Nellen. Die overhandigde de ouders een mooi boeket om ze te feliciteren: “We feliciteren het gezin van harte met de geboorte van hun zoon Jayden en wensen ze veel geluk en gezondheid met elkaar.”

Over Geboortecentrum IJsselland

In Geboortecentrum IJsselland krijgen aanstaande ouders de mogelijkheid om de bevalling naar eigen wens in te richten. “Omdat iedere zwangerschap anders verloopt en elke geboorte uniek is, bieden we begeleiding op maat. Het Geboortecentrum beschikt over ruime verloskamers met een eigen open badkamer, bedbank voor de partner en een iPad waarop de cliënt haar eigen muziek of filmpje kan afspelen. Bovendien biedt het IJsselland Ziekenhuis een grote verscheidenheid aan bevallingsmogelijkheden zoals een badbevalling, hypnobirthing, draadloos CTG, 24 uur per dag mogelijkheid tot pijnstilling en meer.”


Ga voor meer informatie over het geboortecentrum naar ysl.nl/geboortecentrumijsselland

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen