maandag, september 16, 2024

Schilderen en tekenen in Parijse sferen in Moordrecht bij ’Mevrouw Boon’ tijdens ‘Pop-Up Paris’

Op zaterdag 24 augustus organiseert kunstgalerie & huiskamertheater Mevrouw Boon ‘Pop-Up Paris’. Het is een creatieve middag voor schilders, tekenaars en andere creatievelingen in de historische- en Frans aandoende dorpskern van Moordrecht.

Deelnemers worden geacht zich tussen 12:00 en 13:00 uur te melden bij ’Mevrouw Boon’ aan de Dorpsstraat 60. Zij dienen wel hun eigen schilder- of tekenspullen (of materialen voor andere creatieve uitspattingen) mee te nemen en een stoeltje of krukje om op te zitten. Vervolgens kunnen zij hun eigen mooie plekje uitzoeken in een van de smalle straatjes, op een van de verborgen pleintjes of langs de Hollandsche IJssel om creatief aan de slag te gaan en tegelijkertijd andere kunstenaars te ontmoeten.

Om 15:30 uur verzamelt iedereen zich met zijn of haar werk op het Kerkplein en wordt er een open expositie van gemaakt. Van 16:00 tot 17:00 geven beiaardiers Boudewijn Zwart en Midori Conneman als kers op de taart een carillonconcert vanuit de Dorpskerk met een Frans tintje.
Bij slecht weer wordt het evenement afgelast.

Meer praktische informatie over waar de deelnemers rekening mee moeten houden is te lezen op de website van ’Mevrouw Boon’.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen